Zoeken
Lisa See - Het theemeisje van Yunnan

Het theemeisje van Yunnan

Lisa See

Hartverscheurende roman over de bijzondere band tussen een moeder en haar dochter.
Over

Li-yan woont met haar familie in de afgelegen Chinese bergen van Yunnan. Hun levens zijn al generaties lang afgestemd op tradities en het verbouwen van thee. Op een dag verschijnt er een vreemdeling in het dorp. Zijn komst is de eerste onverbiddelijke stap op weg naar het moderne leven. Li-yan gaat voor hem werken. Wanneer ze zwanger raakt, vertrekt ze naar de grote stad en besluit haar baby te laten adopteren.

Fragment

Quotes
original publisher
'Zie pr video link'
Goodreads
'Betoverend.
Goodreads ****'
The Washington Post
'Voortreffelijk. Een briljante pageturner waarin menselijk mededogen en wilskracht doorklinkt.'
Library Journal
'Een schitterend verhaal met historisch en sociaal inzicht in het Chinese bergvolk de Akha, waarin de auteur de veranderende positie van vrouwen pakkend beschrijft.
Library Journal'
BookPage
'Fascinerende en ambitieuze roman over de eeuwenoude theehandel in China. Van de eerste tot de laatste pagina leef je mee met de sterke hoofdpersonen.
BookPage'
Auteur: Lisa See
Auteur

Lisa See is de bestsellerauteur van onder andere Snow Flower en de geheime waaier. Haar Chinees-Amerikaanse achtergrond vormt de inspiratiebron van al haar werk. Voor haar inzet ten behoeve van de Chinees-Amerikaanse cultuur en geschiedenis werd ze meermaals onderscheiden. Als freelance journaliste werkte ze vele jaren voor Publishers Weekly en Vogue. Lisa See woont in Los Angeles.

Edities & Details
Paperback: Het theemeisje van Yunnan - Lisa See
ISBN: 9789044356625
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 15-03-2019
Prijs: € 24,99
Omvang: 448 pagina's

Bestel

Digitale download: Het theemeisje van Yunnan - Lisa See
ISBN: 9789044351842
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 17-08-2017
Prijs: € 7,99
Omvang: 448 pagina's

Bestel

Vertaler: Sylvia Wevers NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Fictie: algemeen en literair THEMA: Historische fictie THEMA: Gezinsleven fictie THEMA: Met betrekking tot Aziatisch-Amerikanen THEMA: Vertaalde fictie BISAC: FICTION / General BISAC: FICTION / Historical BISAC: FICTION / Literary BISAC: FICTION / Family Life BISAC: FICTION / Asian American
Boeken
Kathryn Stockett - Een keukenmeiden roman
Kathryn Stockett
Sara Nisha Adams - De troostbibliotheek
Sara Nisha Adams
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws