Nieuws

Signeersessie Ilse Ruijters en Isa Maron bij Bruna Huizen

Signeersessie

SIGNEERSESSIE - De leukste week van het jaar begint zaterdag 25 maart: boekenweek! Deze week trap je deze keer af bij Bruna Huizen. 

Zaterdag 25 maart bezoeken thrillerschrijfsters Ilse Ruijters en Isa Maron de Bruna in Huizen, waar zij hun laatste boeken signeren. Ilse Ruijters signeert Later als ik dood ben en Isa Maron signeert het slotstuk van De Noordzeemoorden Eindspel. Daar moet je bij zijn!

Waar: Bruna, Kerkstraat 36 in Huizen
Wanneer: Zaterdag 25 maart, 14.00 – 16.00 uur

Later als ik dood ben - Ilse Ruijters

Elin denkt alles te hebben. Een leuke vent, fijne ouders, een vaste baan. Maar dan ontdekt ze dat haar verleden één grote kluwen leugens is. Wie zijn haar echte ouders? En wie is zijzelf eigenlijk? Er is maar één plek waar ze deze antwoorden kan vinden: in het criminele circuit. Ze zegt haar vertrouwde leven op, accepteert een baan in een tbs-kliniek en ontdekt veel te snel dat aan elk antwoord een prijskaartje hangt.

Eindspel - Isa Maron 

In een kleine woning in Amsterdam-Noord worden de gruwelijk toegetakelde lichamen van een hoogbejaard stel gevonden. Rechercheur Maud Mertens stort zich op de zaak, terwijl ze samen met haar collega Niels werkt aan een zaak waarbij er hoofden zijn gevonden in de tuin van de villa. Kyra Slagter vertrekt naar Londen, de seriemoordenaar die meer lijkt te weten van de verdwijning van haar zus wil praten. Ze komt steeds dichterbij, gevaarlijk dichtbij…

Gerelateerde Auteur: