Vacature Redactiestagiair(e)

Uitgeverij The House of Books zoekt per juni 2017 een redactiestagiair(e)

Vanaf juni 2017 is uitgeverij The House of Books op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) om het redactieteam te versterken. Ben jij gebeten door boeken, heb je een liefde voor taal en wil jij je helemaal onderdompelen in de boekenwereld? Dan is deze stage zeker iets voor jou! Je krijgt de kans om gedurende een aantal maanden het hele uitgeefproces vanaf de eerste rij mee te maken en je krijgt een gevarieerd en interessant takenpakket.

The House of Books is een internationaal georiënteerde, algemene commerciële uitgeverij die succesvolle fictie en non-fictie uitgeeft. Bekende auteurs uit het fonds zijn onder meer: Myrthe van der Meer, Tess Gerritsen, Lisa Hilton, Graham Norton, Anthony Doerr, Daphne Deckers, Dr. Jan Pol, Dawn French, Isa Maron, Simon Tolkien, Sophie Kinsella en - sinds kort - Saskia Noort en Stephen King.

Wat we van je vragen:

·         je volgt een relevante opleiding op HBO of universitair niveau (bijvoorbeeld een talenstudie, journalistiek, of media en communicatie)

·         je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van het Frans en/of Duits is een pre.

·         je houdt van aanpakken en neemt graag initiatief

·         je werkt accuraat en nauwgezet

·         je hebt ervaring met social media zoals Facebook en Twitter en kunt bij voorkeur werken in een CMS

The House of Books is een imprint van Overamstel Uitgevers en is gevestigd in Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op www.overamstel.com en www.thehouseofbooks.com

Je kunt je cv met motivatie mailen naar joeskadewijs@thehouseofbooks.com