Zoeken
Cathy Kelly - Het hart van een vrouw

Het hart van een vrouw

Cathy Kelly

Over

HARTVERWARMEND, EMOTIONEEL EN ONTROEREND

Michael en Katy gaan trouwen - beide families en alle vrienden in de Ierse stad Bridgefort kijken opgewonden uit naar het feest. Maar er zijn drie vrouwen die worstelen met verborgen gevoelens. Leila, Katy's beste vriendin, heeft een succesvolle muziekcarrière. Met haar zelfverzekerde uitstraling probeert ze haar stukgelopen huwelijk te vergeten. Grace, Michaels moeder, is al vijftien jaar gescheiden. Toch twijfelt ze nog steeds over de beslissingen die ze destijds heeft genomen. En Vonnie, eigenaresse van Natural Cake, stort zich met hart en ziel op de bruidstaart om zo haar eigen verdriet achter zich te laten en haar nieuwe relatie een kans te geven - voor zichzelf maar ook voor haar jonge zoon.

Met haar opmerkzame en warme blik beschrijft Cathy Kelly de levens van drie moderne vrouwen. Haar roman over vriendschap, relaties en hartsgeheimen, in een altijd fascinerende Ierse setting, sprankelt en inspireert.

'Alsof je lekker met je vriendinnen zit te kletsen.' Marian Keyes

Cathy Kelly, bestsellerauteur van onder andere Speciaal voor jou, Dan komt alles goed en Het huis aan het plein, was journaliste voordat ze romans begon te schrijven. Haar werk, geïnspireerd op de boeken van Maeve Binchy, wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven. Cathy Kelly is Ierlands ambassadeur voor UNICEF. Ze woont met haar gezin in Wicklow, Ierland.

Fragment

Auteur: Cathy Kelly
Auteur

Cathy Kelly is de internationale bestsellerauteur van Speciaal voor jou, Dan komt alles goed, Het huis aan het plein en vele andere romans. Haar werk wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven. Cathy Kelly is Ierlands ambassadeur voor UNICEF en woont met haar gezin in Wicklow, Ierland.

Edities & Details
Paperback: Het hart van een vrouw - Cathy Kelly
ISBN: 9789044354133
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 12-02-2018
Prijs: € 21,99
Omvang: 398 pagina's

Bestel

Paperback: Het hart van een vrouw - Cathy Kelly
ISBN: 9789044348644
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 24-04-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Digitale download: Het hart van een vrouw - Cathy Kelly
ISBN: 9789044344929
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 16-06-2014
Prijs: € 7,99
Omvang: 338 pagina's

Bestel

NUR: 302 - Vertaalde literaire roman, novelle THEMA: Vertaalde fictie THEMA: Verhalend thema: interior life THEMA: Fictie: algemeen en literair BISAC: FICTION / Contemporary Women BISAC: FICTION / Psychological BISAC: FICTION / General
Boeken
Ali Hazelwood - Love, Theoretically
Ali Hazelwood
Ali Hazelwood - Love on the Brain
Ali Hazelwood
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws