BOEK
Bevroren dromen

Bevroren dromen

Anthony Doerr &

De eerste roman van Pulitzer prijswinnaar Anthony Doerr


ISBN: 9789044352221 | Paperback, 432 blz | € 22.99 | 22-06-2017


David is een stille jongen met een voorliefde voor sneeuwkristallen. In zijn jeugd droomt hij al van gebeurtenissen die later werkelijkheid worden. Op zijn tweeëndertigste ontmoet hij Sandy. Ze trouwen en gaan in Ohio wonen waar Sandy bevalt van een dochter, Grace. Wanneer David droomt dat Grace zal verdrinken, verlaat hij zijn gezin en reist naar de andere kant van de wereld. Vele jaren gaan voorbij. Heeft Sandy hem inmiddels vergeven? Zou Grace nog leven?

Internationaal

''Een betovering waaraan je je nauwelijks kunt ontrekken.''

Der Spiegel

''Een literair tapijt dat fascineert en doet beven.''

London Evening Standard

''Doerr beweegt met gratie tussen de grotere ritmes van de natuurlijke wereld en de gesloten werelden van het individuele bewustzijn.''

TheGuardian

'Doerr is een meester in het observeren en zijn passie voor de natuur grenst aan het religieuze.'

The New York Times

Blogs

"Doerr heeft een interessante en soms zelfs wat filosofische gedachtengangen over het leven en over relaties tussen mensen waarover je als lezer graag met hem meedenkt. Het is het werk van een jonge schrijver, waarin je tussen de regels door het potentieel van een groot verteller al kunt ontdekken."

Hebban

"Dit schitterende boek biedt meer dan een mooi verhaal. De auteur trakteert de lezer op prachtige verhandelingen over water, ijs en zomerse natuur. Hij neemt ons mee in filosofische beschouwingen, in poëtische beschrijvingen."

Leeskost