BOEK
Broertje

Broertje

Michael Berg &

Michael Berg is terug, met zijn meest ambitieuze thriller tot nu toe!


ISBN: 9789044351101 | Paperback, 512 blz | € 19.99 | 16-10-2017


Na een telefoontje van de politie vliegt Lotte Pradel halsoverkop naar Zuid-Frankrijk. Haar vier jaar jongere en autistische broer Felix wordt verdacht van de moord op hun vader, hun stiefmoeder en een nog onbekende vrouw. Hoewel Lotte met haar vader - een oud-politicus - heeft gebroken en ze Felix sindsdien niet meer heeft gezien, weet ze een ding zeker: haar broer kan onmogelijk de dader zijn. Op het politiebureau ontmoet ze Felix voor de eerste keer na tien jaar. Het contact verloopt buitengewoon stroef. Maar als Felix ontsnapt, kan Lotte niet anders dan hem volgen.

+ Pers

"Een spannende, scherpe en goed geschreven thriller."

De Volkskrant

"Boeiende puzzel, intrigerend tot het einde. Michael Berg demonstreert dat de vraag naar het waarom net zo boeiend is als die naar het wie."

Trouw

''Broertje is een road novel en whodunnit ineen, spannend en geestig tegelijk.''

NRC

Blogs

"Het is verdomd jammer dat de achtste thriller van Berg uit is! Michael, zet de prijzenkast maar alvast open. Broertje, Bergs beste."

Thrillerboek

"Broertje is een spannende thriller, dat je vanag begin tot einde aan je stoel houdt gekluisterd, waarbij je soms het puntje van de zitting resteert. Vol fysieke en psychische spanning waarbij tot ver in het verhaal onzekerheid bestaat wie nu het predicaat 'schuldig' echt verdient. Een interessant en spannend verhaal van internationale allure."

Wat Cees leest

''Broertje is een thriller met een krachtig psychologisch karakter en is daarnaast voorzien van politieke issues en actuele thema’s.''

Passie voor boeken

Boekhandelaren

Broertje in Sittard en Maastricht

Zondagmiddag 26 november is Michael Berg van 13.30 tot 15.00 uur in boekhandel Krings, Brandstraat 23 te Sittard. Hij wordt geïnterviewd over zijn laatste boek 'Broertje'. Na afloop kunt u uw boek laat signeren.

Van 16.00 tot 17.00 uur staat Michael Berg in boekhandel Dominicanen, Dominicanerkerkstraat 1, Maastricht.

Michael Berg

Lezers

"Een spetterend verhaal met echte mensen en een knap geconstrueerd plot. Steeds balanceer je tussen geloof en ongeloof. Een actueel thema – het vluchtelingenprobleem met een benauwend politiek tintje – wordt deskundig vervlochten met een gruwelijk misdaadverhaal."

Guy Doms

Researchvideo 'Le Var'

Michael Berg doet research naar Le Var voor zijn boek 'Broertje'.


Researchvideo 'Côte d''Azur'

Michael Berg doet research naar de Côte d'Azur voor zijn boek 'Broertje'.


Researchvideo 'Politiekantoor'

Michael Berg doet research naar het politiekantoor voor zijn boek 'Broertje'.


Researchvideo 'Vluchtroute'

Michael Berg doet research naar de vluchtroute voor zijn boek 'Broertje'.


Researchvideo 'Overnachting'

Michael Berg doet research voor zijn boek 'Broertje'.