BOEK
Sirenen

Sirenen

Joseph Knox &


ISBN: 9789044351262 | Paperback, 432 blz | € 19.99 | 03-04-2017


Aidan Waits is een uit de gratie gevallen agent die wordt gedwongen deel te nemen aan een undercoveroperatie nadat hij drugs uit het depot heeft gestolen. Het is zijn taak om de Franchise te schaduwen, een gang die, geleid door hun charismatische leider Zain Carver, drugs verspreidt vanuit het bruisende uitgaanscentrum van Manchester. Maar als David Rossiter, een vooraanstaand parlementslid, de politie benadert omdat zijn dochter van huis is weggelopen om zich aan te sluiten bij de Franchise verandert alles...

Internationaal

"The dark, gritty underbelly of Manchester is captured with eviscerating authenticity in this debut... This is urban noir at its freshest and most ferocious."

Daily Mail

"It is difficult to believe that Sirens is Joseph Knox's first novel, so assured is his writing and his command of the subject... It's a though, complex plot, yet at times strangely moving."

The Times

Influentials

"Brooding, blistering. Sirens is a remarkable literary thriller, perfect for fans of Ian Rankin and James Lee Burke."

A.J. Finn

"Sirens is a powerhouse of noir. Joseph Knox owns Manchester and paints it in all its grimy colours."

Val McDermid

Blogs

"Cliffhangers, dwaalsporen, onvoorspelbare wendingen en een gros aan markante personages maken van Sirenen een daverend debuut."

ThrillZone

Lezers

"Vlijmscherp, rauw en uitermate verslavend. Een pageturner van jewelste en een onwaarschijnlijk sterk debuut dat nog lang blijft nazinderen."

Koen Chevalier, recensent Hebban.nl

"Sirenen is zeker geen kortstondige hype, de auteur geen eendagsvlieg. Het startsein van een veelbelovende en fascinerende serie - met Aidan Waits in een glansrol - is gegeven!"

Guy Doms, recensent Hebban.nl