BOEK
Verras me

Verras me

Sophie Kinsella &


ISBN: 9789044353624 | Paperback, 384 blz | € 19.99 | 27-02-2018


Sylvie en Dan zijn al tien jaar gelukkig getrouwd. Ze hebben een schattige tweeling, een mooi huis, en een prima baan. Dat kan zo nog wel 68 jaar doorgaan! Saai! De paniek slaat toe. Om hun huwelijk fris en scherp te houden, besluiten ze elkaar te verrassen. Met sexy photoshoots, dates en onverwachte uitjes. Maar alles gaat mis. De verrassingen brengen meer aan het licht dan wenselijk. Met hilarische gevolgen.

Internationaal

"Oprecht... lijkt aanvankelijk een lichte roman maar verandert dan in een dieper verhaal over vertrouwen, familie en beeldvorming."

Publishers Weekly

"De nieuwe roman van Sophie Kinsella is alles wat je ervan mag verwachten. Wat een sympathiek en prikkelend verhaal."

Booklist

"Dit is Sophie Kinsella op haar best. Hartverwarmend en hilarisch."

Cosmopolitan UK

Blogs

'In Verras me laat Kinsella en nieuwe kant van haarzelf zien. Het is zeker een goed geschreven boek met de nodige hilarische momenten, waarin ook plaats is voor een emotionele noot.'

Boekhopper

'Verras me begon als een luchtige en komische feelgood vertelling, maar werd langzaam omgebogen naar iets groters. Fijn om te lezen, vermakelijk en amusant, met net dat beetje extra om wat langer over na te denken. Een absolute aanrader.'

Hebban.nl

Lezers

"Verras me begon als een luchtige en komsiche feelgood vertelling, maar werd langzaam omgebogen naar iets groters. Maar het blijft Sophie Kinsella, dus het blijft feelgood. Fijn om te lezen, vermakelijk en amusant, met net dat beetje extra om wat langer over na te denken. Een absolute aanrader."

Kamila Straatburg, Hebban.nl recensent