NIEUWS

Ambassadeurs gezocht voor 'Verras me' van Sophie Kinsella


GEPLAATST: 20-03-2018 IN NIEUWS


Wij zijn op zoek naar 10 ambassadeurs voor Verras me, het nieuwe boek van Sophie Kinsella! Wil jij ambassadeur worden? 

Hoe werkt het? 

Als ambassadeur krijg jij van ons een gratis exemplaar van Verras me. In ruil daarvoor schrijf je binnen vier weken een recensie over het boek, en plaats je deze op ten minste drie websites (denk aan Bol, Libris, Bruna etc.) De linkjes hiernaar stuur je vervolgens weer terug naar ons!

Meedoen? 

Ga naar onze Facebookpagina en laat in een comment op dit bericht ons weten wat jou de ideale ambassadeur voor Verras me maakt! Deze donderdag, 22 maart, maken wij de ambassadeurs bekend. 

Meer weten over Verras me?

 

Verras me

Verras me

Sophie Kinsella
Shopaholic in alle staten

Shopaholic in alle staten

Sophie Kinsella
Shopaholic

Shopaholic

Sophie Kinsella
Shopaholic grijpt in

Shopaholic grijpt in

Sophie Kinsella
Mijn niet zo perfecte leven

Mijn niet zo perfecte leven

Sophie Kinsella
Shopaholic naar de sterren

Shopaholic naar de sterren

Sophie Kinsella
Ik krijg je wel

Ik krijg je wel

Sophie Kinsella
Hou je mond !

Hou je mond !

Sophie Kinsella
Shopaholic en baby

Shopaholic en baby

Sophie Kinsella
Shopaholic zegt ja

Shopaholic zegt ja

Sophie Kinsella
Shopalicious

Shopalicious

Sophie Kinsella

Leestips voor de lente

Hoewel de kou je wellicht anders zou vertellen is het toch echt waar: het is weer lente! Speciaal voor jullie delen wij onze leestips voor de lente. Het zijn stuk voor stuk heerlijke boeken om mee binnen te blijven, maar ook om te lezen in het lentezonnetje.


GEPLAATST OP 21-03-2018 IN BLOG