Zoeken
Live vanuit Londen: onze uitgever Tomás Kruijer bij The London Book Fair!
Afgelopen dagen bezocht uitgever Tomás Kruijer voor het eerst in twee jaar weer een fysieke boekenbeurs: The London Book Fair!

Live vanuit Londen: onze uitgever Tomás Kruijer bij The London Book Fair!

Gepubliceerd op 7 april, 2022 om 14:32, aangepast op 7 april, 2022 om 15:46

" "

Ik stapte zondag met gezonde spanning in de trein naar Londen om voor het eerst in twee jaar weer een beurs te bezoeken. De beurs zelf opende pas op dinsdag, dus op maandag had ik afspraken gemaakt om bij uitgevers, redacteuren en agenten op kantoor langs te gaan. Iedereen had, net als ik, zin om mensen eindelijk weer face to face te spreken. Dus bijna meer dan over boeken gingen de gesprekken over hoe iedereen de afgelopen twee jaar beleefd heeft.
De algemene conclusie was dat het mooi is om te zien dat mensen in moeilijke tijden naar boeken grijpen om even te kunnen ontspannen. Dinsdag op de beurs moest ik weer even inkomen, uren achtereen praten, steeds weer zoeken waar ik naartoe moest voor m’n volgende afspraak, maar ik zat als snel weer in het vertrouwde ritme. Het was weer erg goed om te praten over gedeelde auteurs, boeken die eraan komen, trends, wat werkt wel, wat werkt niet, verborgen juweeltjes… we kunnen nog niet alles verklappen, maar houd vooral onze social media en website in de gaten!
We kunnen wel alvast de omslagen laten zien van een aantal titels die binnen nu en een paar maanden gaan verschijnen, van o.a. John Brownlow, Ali Hazelwood en Shari J. Ryan. Oh, en ik kreeg nog een mooi linnen tasje van de Zweedse agent van Sara Blaedel!
Kortom, het was een zeer geslaagde beurs. Ik heb nu al zin in de beurs van Frankfurt dit najaar!

 

" "

 

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws