Zoeken
Internationale covers van 'Cultus'
De verschillende internationale covers van Cultus! Welke is jouw favoriet?

Internationale covers van 'Cultus'

Gepubliceerd op 24 november, 2022 om 15:32

Eerder deze maand verscheen een van onze favoriete thrillers van het jaar: Cultus, het bloedstollende vervolg op Box van powerduo Camilla Läckberg en Henrik Fexeus.
Ook in andere landen kunnen thrillerfans dit spannende verhaal lezen. Wat is jouw favoriete cover? Wij zijn in elk geval verliefd op de Nederlandse editie!

Auteurs
Auteur: Henrik Fexeus

Henrik Fexeus is een bekende Zweedse mentalist, auteur en tv-presentator. Van zijn boeken zijn inmiddels meer dan een miljoen exemplaren verkocht en ze worden vertaald in 30 landen. In 2017 debuteerde hij als fictie-auteur met zijn youngadultroman The Lost, het eerste deel van een trilogie.

Auteur: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 30 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Recent schreef ze in samenwerking met Henrik Fexeus de bestsellers Box en Cultus, de eerste twee delen van een spannende nieuwe trilogie.

Boeken
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus - Cultus
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Deel twee in deze razend spannende en goed ontvangen serie!

Camilla Läckberg & Henrik Fexeus - Box
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Fjällbacka-fans opgelet: Läckberg en Fexeus introduceren een nieuw speurdersduo

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws