Zoeken
Lees Christie 2023 - Februari
Vervolg de Lees Christie Challenge 2023 met onze suggestie voor de maand februari! Dit jaar ligt de focus op de methoden en motieven in de boeken van Agatha Christie. ⁠

Lees Christie 2023 - Februari

Gepubliceerd op 8 februari, 2023 om 16:00, aangepast op 6 februari, 2023 om 16:07

Voor februari moeten wij een boek kiezen waar als moordwapen een hard object in voorkwam en wij kozen Doem der verdenking.

Waar gaat het boek over?
Jack Argyle is wegens moord op zijn moeder tot levenslang veroordeeld, maar al na zes maanden sterft hij in de gevangenis. Aan zijn schuld heeft nooit iemand getwijfeld, tot er twee jaar na de moord ineens iemand komt opdagen die Jack een alibi had kunnen geven. Dat betekent dat de werkelijke moordenaar nog steeds op vrije voeten is...⁠

Als je Doem der verdenking al hebt gelezen of graag een andere Christie uitkiest, kan je bijvoorbeeld gaan voor Het mysterie van Sittaford, Moord in het studentenhuis of  Het vale paard.

Welke ga jij lezen? ⁠
Deel het met ons via #LeesChristie2023 & #ReadChristie2023⁠ of via de comments op onze Instagramposts iedere maand!

Auteurs
Auteur: Agatha Christie

Agatha Christie schreef 80 detectives, ruim 200 korte verhalen, 19 toneelstukken en 6 romans als Mary Westmacott. In Nederland zijn naar schatting bijna 20 miljoen boeken verkocht van Christie, en met ruim 3,2 miljard verkochte exemplaren wereldwijd is ze de bestverkopende auteur aller tijden.

Boeken
Agatha Christie - Doem der verdenking
Agatha Christie

Agatha Christie - Het mysterie van Sittaford
Agatha Christie

Een heerlijk winters detectiveverhaal van queen of crime Agatha Christie

Agatha Christie - Moord in het studentenhuis
Agatha Christie

Agatha Christie - Het vale paard
Agatha Christie

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws