Zoeken
Lees Christie 2023 - April
Vervolg de Lees Christie Challenge 2023 met onze suggestie voor de maand april! Dit jaar ligt de focus op de methoden en motieven in de boeken van Agatha Christie.

Lees Christie 2023 - April

Gepubliceerd op 6 april, 2023 om 10:25, aangepast op 6 april, 2023 om 10:25

Voor april moesten wij een boek kiezen waar als moordwapen vergif in voorkwam en hiervoor hebben wij Sprankelend blauwzuur gekozen.

Waar gaat het boek over?

Rosemary, de jonge vrouw van George Barton, sterft tijdens haar eigen verjaardagsfeestje na het drinken van een glas champagne. Zelfmoord, volgens de politie. Maar een jaar later sterft er iemand op precies dezelfde manier. Er blijkt een geraffineerde moordenaar aan het werk te zijn.

Als je Sprankelend Blauwzuur al hebt gelezen of graag een andere Christie uitkiest, kan je bijvoorbeeld gaan voor Het kromme huis, De zaak Styles of Moord in het vliegtuig.

Welke ga jij lezen? ⁠
Deel het met ons via #LeesChristie2023 & #ReadChristie2023⁠ of via de comments op onze Instagramposts iedere maand!

Auteurs
Auteur: Agatha Christie

Agatha Christie schreef 80 detectives, ruim 200 korte verhalen, 19 toneelstukken en 6 romans als Mary Westmacott. In Nederland zijn naar schatting bijna 20 miljoen boeken verkocht van Christie, en met ruim 3,2 miljard verkochte exemplaren wereldwijd is ze de bestverkopende auteur aller tijden.

Boeken
Agatha Christie - Sprankelend Blauwzuur
Agatha Christie

Agatha Christie - Het kromme huis
Agatha Christie

Agatha Christie - De Zaak Styles
Agatha Christie

Agatha Christie - Moord in het vliegtuig
Agatha Christie

Wie is de moordenaar, het moet iemand zijn in het vliegtuig, maar wie?

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws