Zoeken
Lees Christie 2023 - Juli
Vervolg de Lees Christie Challenge 2023 met onze suggestie voor de maand juli! Dit jaar ligt de focus op de methoden en motieven in de boeken van Agatha Christie.

Lees Christie 2023 - Juli

Gepubliceerd op 4 juli, 2023 om 16:00, aangepast op 29 juni, 2023 om 13:01

Voor juli moesten wij een boek kiezen waar liefde en lust in voorkwam en hiervoor hebben wij Overal is de duivel gekozen.

Waar gaat het boek over?
Hercule Poirot geniet van een welverdiende vakantie in hotel De vrolijke zeerover. De ontspannen vakantiesfeer wordt echter ruw verstoord door de moord op de beeldschone en rijke actrice Arlena Stuart. Poirot krijgt al snel vat op de moordzaak en hij ontdekt dat de vrouw menigeen tot vijand heeft gemaakt, waardoor bijna iedereen in het hotel wel een motief heeft om haar dood te wensen…

Als je Overal is de duivel al hebt gelezen of graag een andere Christie uitkiest, kan je bijvoorbeeld gaan voor In Hotel Bertram, Het mysterieuze manuscript of N of M?.

Welke ga jij lezen? ⁠
Deel het met ons via #LeesChristie2023 & #ReadChristie2023⁠ of via de comments op onze Instagramposts iedere maand!

Auteurs
Auteur: Agatha Christie

Agatha Christie schreef 80 detectives, ruim 200 korte verhalen, 19 toneelstukken en 6 romans als Mary Westmacott. In Nederland zijn naar schatting bijna 20 miljoen boeken verkocht van Christie, en met ruim 3,2 miljard verkochte exemplaren wereldwijd is ze de bestverkopende auteur aller tijden.

Boeken
Agatha Christie - Overal is de duivel
Agatha Christie

Poirot op vakantie? Dat kan niet lang duren!

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws