Zoeken
Sara Luijters & Sammie Rojer - Sam, Sara & de liefde

Sam, Sara & de liefde

Sara Luijters & Sammie Rojer

Hilarische en openhartige verhalen van twee daters in onze hoofdstad in heel verschillende levensfases
Over

Meet Sammie en Sara. Hij is 29 jaar en street art-kunstenaar. Zij is 51 jaar, moeder met (bijna) een empty nest en freelance journaliste. Beide zijn echte Amsterdammers en bovendien: single. Hij swipet dat het een lieve lust is - maar is stiekem op zoek naar de moeder van zijn toekomstige kind - en zij betrad een paar jaar geleden (na het stranden van de relatie met de vader van haar kind) de compleet veranderde wereld van het daten.

In Sam, Sara & de liefde onderzoeken ze in persoonlijke verhalen waarom ze daten zoals ze daten en delen ze de hilarische, bizarre en intieme avonturen die ze meemaken in hun zoektocht naar lust en, misschien wel, liefde.

Auteur: Sara Luijters
Auteur

Sara Luijters is freelance journalist voor magazines en kranten, waaronder Het Parool/ PS van de Week en AD/ Mezza. Ze maakt reportages en interviews, vaak over onderwerpen die gaan over het (hoofdstedelijke) moderne leven, zoals daten, single zijn, wonen, mentale gezondheid, diversiteit en seksualiteit.

Auteur: Sammie Rojer
Auteur

Samie Rojer (1994) is een multidisciplinaire kunstenaar uit Amsterdam. Hij begon zijn carrière als graffitischrijver en ontwikkelde zich later ook tot beeldend kunstenaar, schrijver en curator van kunstprojecten in de openbare ruimte.

Edities & Details
Paperback: Sam, Sara & de liefde - Sara Luijters & Sammie Rojer
ISBN: 9789044367683
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 23-01-2025
Prijs: € 17,50
Omvang: 240 pagina's

Bestel

Digitale download: Sam, Sara & de liefde - Sara Luijters & Sammie Rojer
ISBN: 9789044367690
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 23-01-2025
Prijs: € 9,99
Omvang: 240 pagina's

Bestel

NUR: 320 - Literaire non-fictie THEMA: Relationships: friends / peer groups THEMA: Sociale adviezen: dating, relaties, samenwonen en huwelijk THEMA: C 2020 tot c 2029 THEMA: Niet-monogamie / Polyamoreuze relaties THEMA: Nederland BISAC: FAMILY & RELATIONSHIPS / Dating
Boeken
Julian & Tracy Austwick - Ambers ezeltje
Julian & Tracy Austwick
Paus Franciscus - De Naam van God is genade
Paus Franciscus
Evelien van den Akker - Een positieve uitslag
Evelien van den Akker
The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws