Zoeken
Mieke Kosters, Yvanka van der Zwaan - Wine-up

Wine-up

Mieke Kosters, Yvanka van der Zwaan

Over

BEKEND VAN DE TV-SERIE BITTERZOET.

Vroeger dachten ze altijd: met veertig zijn we wel af. Dan heb je het helemaal gemaakt, heb je gehoorzame kinderen, veel tijd voor jezelf en je relatie. Nooit meer luiers. Nooit meer onzeker. Meer tijd. Meer geld. Top. Niets blijkt minder waar: je carrière is nog steeds niet af, je kinderen luisteren helemaal niet meer, iedereen gaat scheiden of vreemd of heeft een burn-out. Seks staat nog altijd op een laag pitje. Je ouders worden nu écht oud. En dan beginnen je tieten te hangen en moet je ook nog een leesbril. Lang leve het fantastische rotleven van een veertiger. Welkom in de wereld van Anna (42), Caro (41) en Esmee (40). Auteurs Yvanka van der Zwaan en Mieke Kosters zagen tijdens een etentje met vriendinnen en veel wijn hoe fantastisch het is om herkenbare verhalen met elkaar te delen, en besloten samen te gaan schrijven. Wine-up.nl groeide in korte tijd uit tot een populair vrouwenblog met honderdduizend bezoekers per maand en tienduizenden volgers. Anna, Caro en Esmee zijn inmiddels ook te zien in Bitterzoet, de nieuwe tv-serie op LINDA.tv en Net5.

Fragment

Auteur: Mieke Kosters
Auteur

Mieke Kosters (1972) heeft inmiddels meer dan 200.000 boeken verkocht: Het geheim van slanke mensen, Ik ken mezelf en ben slank, De Bikini Challenge, En nú word ik slank, De Little Black Dress Challenge, Van XL naar S en In 20 minuten van XL naar S. Mieke biedt met veel succes landelijk en via internet diverse workshops en trainingen aan.

Auteur: Yvanka van der Zwaan
Auteur

Yvanka van der Zwaan is freelance fondsenwerver voor diverse nonprofitorganisaties en co-ouder van drie kinderen. Ze is samen met Mieke Kosters auteur van het blog Wine-Up. 19% kans op geluk is haar eerste roman. Ze schreef daarnaast mee aan Wat zij elkaar vertelden.

Edities & Details
Paperback: Wine-up - Mieke Kosters, Yvanka van der Zwaan
ISBN: 9789044356519
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 08-03-2019
Prijs: € 19,99
Omvang: 240 pagina's

Bestel

Digitale download: Wine-up - Mieke Kosters, Yvanka van der Zwaan
ISBN: 9789044351019
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 28-01-2016
Prijs: € 3,99
Omvang: 236 pagina's

Bestel

NUR: 303 - Verhalenbundels NUR: 307 - Toneel-, theater- en filmteksten, ook scenario's THEMA: Toneelteksten THEMA: Kortverhalen BISAC: FICTION / Short Stories (single author)
Boeken
Myrthe van der Meer - Het houden van mannen
Myrthe van der Meer

Voor iedereen die interesse heeft in de man als huisgenoot of er al een heeft en hier meer over wil weten, is er nu Het houden van mannen. Deze compacte en geïllustreerde veldgids is gebaseerd op twi...

Mieke Kosters, Yvanka van der Zwaan - Geen gezeur, meer wijn!
Mieke Kosters, Yvanka van der Zwaan

Vroeger dachten ze altijd: met veertig zijn we af. Dan heb je het helemaal gemaakt, heb je gehoorzame kinderen, veel tijd voor jezelf en je relatie. Nooit meer luiers. Nooit meer onzeker. Meer tijd. M...

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws