Zoeken
Dutch Media en AD lanceren gezamenlijk de grootste boekpromotiecampagne van het jaar
Dutch Media Books en AD slaan deze zomer de handen ineen. Met een groots opgezette promotiecampagne wordt op 5 juli aanstaande het eerste deel van de vierdelige thrillerserie De Noorzeemoorden van Isa Maron gelanceerd.

Dutch Media en AD lanceren gezamenlijk de grootste boekpromotiecampagne van het jaar

Gepubliceerd op 26 juni, 2014 om 00:00, aangepast op 16 augustus, 2021 om 10:53

Het eerste deel, Galgenveld, wordt uitgebracht in drie bookazines met een totale oplage van bijna 1,5 miljoen exemplaren en wordt gratis aangeboden aan de lezers van het Algemeen Dagblad. De bookazines verschijnen op 5, 12 en 19 juli 2014. Gelijk met het verschijnen van het eerste bookazine ligt Galgenveld in boekvorm in de winkels.

Uitgever Harold de Croon over De Noordzeemoorden: ‘De omvang van deze promotie is ongekend in boekenland. Daarbij is het een geweldig experiment. We geloven dat Isa Maron een van de beste thrillerschrijfsters van Nederland is en dat dit de beste manier is om haar bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.’

Hoofdredacteur AD over De Noordzeemoorden: ‘Het is fantastisch dat we als krant onze lezers op deze manier kunnen verwennen. De actie laat zien waar het AD voor staat: extra waarde leveren voor de lezers, waardoor ze nóg meer betrokken zijn bij de krant.’

Over de serie: Een serie raadselachtige moorden vol symboliek, een doorgewinterde en halsstarrige rechercheur, een iets te bemoeizuchtige eindexamenkandidaat en een spoorloos verdwenen zus. Dé ingrediënten van De Noordzeemoorden, een knap geconstrueerde, vierdelige thrillerserie die de lezer meevoert van Amsterdam naar Texel, en verder op een tocht langs de kille Noordzee. In dit boek maakt de lezer kennis met de twee hoofdpersonages, die ook in boek 2, 3 en 4 de hoofdrol zullen spelen.

Over Isa Maron: Isa Maron heeft inmiddels drie succesvolle thrillers op haar naam staan. Haar debuut Passiespel werd verkozen tot Beste Nederlandse Vrouwenthriller. De thrillers die volgden bevestigden haar talent. Met De Noordzeemoorden schaart ze zich definitief bij het rijtje van beste thrillerschrijfsters van Nederland.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws