Zoeken
De playlist van 'Sirenen' door Joseph Knox en Jan Peter Prenger
Begin april verscheen Sirenen van Joseph Knox. Een donkere en harde thriller waarin de uit de gratie geraakte jonge rechercheur Aidan Waits, om niet oneervol ontslagen te worden, gedwongen wordt undercover te gaan in een drugsbende.

De playlist van 'Sirenen' door Joseph Knox en Jan Peter Prenger

Gepubliceerd op 25 april, 2017 om 00:00, aangepast op 17 september, 2017 om 00:00

Een boek dat zich afspeelt in het nachtleven van Manchester, waar de auteur zelf ook flinke perioden doorbracht. Een boek dat muziek ademt vanwege de feesten die erin beschreven worden of de referenties naar de muziek van Joy Division en New Order. Een boek kortom, dat vraagt om een playlist! We vroegen Joseph Knox – die niet alleen lees- en hardloopverslaafd is, maar ook niet zonder muziek kan – en Jan Peter Prenger van Libris Blz. – net als de auteur niet alleen fervent boekenfan, maar ook muziekjunk – een playlist samen te stellen.

Beluister de playlist hier.

Auteurs
Auteur: Joseph Knox

Joseph Knox is geboren en opgegroeid in de omgeving van Stoke en Manchester, waar hij in cafés en boekhandels werkte voor hij naar Londen verhuisde. Hij is een dwangmatige hardloper, schrijver en lezer. Sirenen is zijn eerste thriller.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws