Zoeken
Feestelijke lancering Broertje, de nieuwe thriller van Michael Berg
5 oktober vieren we dat de nieuwe thriller van Michael Berg gaat verschijnen: Broertje. 

Feestelijke lancering Broertje, de nieuwe thriller van Michael Berg

Gepubliceerd op 22 september, 2017 om 00:00

Na Nacht in Parijs en Het meisje op de weg verschijnt 16 oktober eindelijk weer een nieuwe thriller van Michael Berg: Broertje. Dat vieren we met een 'proof party' bij ons op de uitgeverij, en met exclusieve genummerde en gesigneerde vooruitexemplaren. Maak je op voor een avond vol spanning, pizza slices, psychopaten en vragen om je pet voor af te doen. Of op. Kom allen! 

Auteurs
Auteur: Michael Berg

Michael Berg zette zichzelf bij het grote publiek op de kaart met Nacht in Parijs, waar hij in 2013 de Gouden Strop mee won. Met Het meisje op de weg en Broertje bevestigde hij dat hij tot de top van Nederlandse thrillerschrijvers behoort; beide boeken waren genomineerd voor de Gouden Strop. De vermissing is een bijzondere titel. Het is zijn tiende thriller, en dus een jubileumthriller, en daarnaast is het een weerzien met het hoofdpersonage uit Nacht in Parijs: journaliste Chantal Zwart.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws