Zoeken
ZWAAR VERLIEFD! VAN CHANTAL VAN GASTEL WORDT VERFILMD
Het boek Zwaar verliefd! van Chantal van Gastel wordt verfilmd! De hoofdrollen, Isa en Ruben, zullen gespeeld worden door Barbara Sloessen en Jim Bakkum

ZWAAR VERLIEFD! VAN CHANTAL VAN GASTEL WORDT VERFILMD

Gepubliceerd op 21 november, 2017 om 00:00, aangepast op 17 oktober, 2018 om 00:00

Vorige week zijn de opnames voor de verfilming van Zwaar verliefd! van start gegaan, een speelfilm naar de gelijknamige feelgoodroman van Chantal van Gastel. Zwaar verliefd! is het eerste deel van de Zwaar-serie en betekende de grote doorbraak van Van Gastel. Van de serie zijn inmiddels meer dan 250.000 exemplaren verkocht.

Barbara Sloessen en Jim Bakkum spelen de hoofdrollen. Barbara Sloesen speelt de sympathieke jonge dierenarts Isa, die worstelt met haar zelfvertrouwen en de liefde. op een dag wordt ze uit haar bed gebeld om een labrador te redden van een chocoladevergiftiging, en valt vervolgens als een blok voor zijn eigenaar Ruben, gespeeld door Jim Bakkum. Het gevolg: een beschamend herkenbare feelgoodfilm, vol humor en romantiek. De opnames vinden grotendeels plaats in Den Bosch. 

Abbey Hoes, Jamie Grant, Davy Eduard King, Kay Greidanus, Liza Sips en Sarah Chronis zijn gecast voor andere voorname rollen. De regie van Zwaar Verliefd! is in handen van Jamel Aattache (Zoop) en de film wordt geproduceerd door Tom de Mol Productions in coporatie met Lion Film Productions en RTL. Het scenario is geschreven door René Molenaar (De Afdaling) en Anna Pauwels (Soof de serie). De film komt tot stand in bijdrage van Suppletie en De Netherlands Film Production Incentive van het Nederlands Filmfonds. 

Dutch Filmworks verwacht Zwaar verliefd! najaar 2018 uit te brengen in de Nederlandse bioscopen.

Auteurs
Auteur: Chantal van Gastel

Chantal van Gastel is in 1980 geboren in Breda en schrijft al haar hele leven. Ze brak door bij het grote publiek met de bestseller Zwaar verliefd!, en schreef daarna nog vele succesvolle romans en verhalenbundels. Vorig jaar ging de verfilming van Zwaar verliefd! in première én onlangs werd aangekondigd dat ook het vervolg, Zwaar beproefd! wordt verfilmd. Nu verschijnt haar meest recente roman als midprice!

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws