Zoeken
Ambassadeurs gezocht voor Het meesterwerk van de Noorse thrillerauteur Geir Tangen
Wil jij één van de eersten zijn die het gratis mag lezen? Meld je dan nu aan als ambassadeur voor deze ode aan de Scandinavische thriller.

Ambassadeurs gezocht voor Het meesterwerk van de Noorse thrillerauteur Geir Tangen

Gepubliceerd op 4 januari, 2018 om 00:00, aangepast op

Wat moet je doen? Ga naar Facebook. Like, deel dit bericht en laat in een reactie hieronder weten waarom jij de ideale ambassadeur zou zijn voor #Hetmeesterwerk.

Als ambassadeur krijg je een gratis exemplaar van het boek toegestuurd. In ruil voor deze unieke kans vragen we om een recensie van het boek, die je ons toestuurt en op minstens twee blogs of websites publiceert (Bijvoorbeeld op Bol.com / Hebban.nl / Bruna.nl), dat je iedereen in je omgeving laat weten dat je bezig bent met lezen in 'Het meesterwerk', dat jij die als eerste mocht lezen en natuurlijk wat je ervan vindt!

De drie beste inzendingen ontvangen een extra exemplaar om weg te geven!

Meer weten over Het meesterwerk?

Auteurs
Auteur: Geir Tangen

Geir Tangen is met meer dan 170.000 lezers de populairste crimeblogger en -recensent van Noorwegen. Dodemanstango is het tweede vervolg op Het meesterwerk, zijn thrillerdebuut, dat hij begin 2016 in eigen beheer uitgaf. Maar na een maand werd het gepre-empt door Gyldendal, een van de meest prestigieuze uitgevers van Noorwegen, en sindsdien maakt hij ook internationaal faam.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws