Zoeken
Filmrechten autobiografie Michaela DePrince verkocht aan Metro-Goldwyn-Mayer
Metro-Goldwyn-Mayer heeft de filmrechten verworven van Michaela De Prince haar autobiografie Ze noemden me duivelskind. Metro-Goldwyn-Mayer zal samen met productiemaatschappij Alloy Entertainment het boek adapteren naar een speelfilm.

Filmrechten autobiografie Michaela DePrince verkocht aan Metro-Goldwyn-Mayer

Gepubliceerd op 27 maart, 2015 om 00:00, aangepast op 16 augustus, 2021 om 10:59

Michaela schreef haar memoires samen met haar moeder Elaine DePrince. Ze noemden me duivelskind vertelt op indrukwekkende wijze hoe Michaela DePrince uitgroeit van oorlogswees tot talentvolle ballerina. Een bevlogen levensverhaal over moed, doorzettingsvermogen en het najagen van dromen. Michaela DePrince is nu danseres bij Het Nationale Ballet. Het boek is medio september 2014 in Nederland verschenen bij uitgeverij The House of Books.

Les Morgenstein en Elysa Dutton van Alloy Entertainment produceren de film onder supervisie van Matt Dines, vice-president van Metro-Goldwyn-Mayer. Wanneer de film uitkomt is nog niet bekend.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws