Zoeken
'Zoen me tot ik zwicht' wordt verfilmd!
'Zoen me tot ik zwicht' wordt verfilmd!

'Zoen me tot ik zwicht' wordt verfilmd!

Gepubliceerd op 15 augustus, 2018 om 00:00, aangepast op

Helen Hoang’s boek is nog maar net uit in het Nederlands, maar wordt nu al verfilmd! Het filmproject bevindt zich in de ontwikkelfase, en de Pilgrim Media Group, die de filmrechten van het boek heeft verkregen, is aan het kijken naar de beste manier waarop ze het boek naar het witte doek kunnen brengen.

‘Zoen me tot ik zwicht’ is een prachtig liefdesverhaal, en staat erg dicht bij Hoangs hart. Het gaat over Stella Lane, die, net zoals Hoang, Asperger heeft. Hoang raakte geïnspireerd om haar roman te schrijven nadat ze hiermee in 2016 werd gediagnosticeerd. Het boek dat hieruit resulteerde werd een razend succes, en is net uitgebracht door The House of Books.

Stella is een econometrist die briljant is in wiskunde, maar op sociaal gebied is ze onhandig. Haar moeder vindt het hoog tijd voor Stella om te gaan trouwen, maar Stella heeft geen idee met wie. Ze haat seks; zo gênant. Praktijkervaring opdoen dan maar. Met een professional. De charmante escort Michael is bereid Stella de fijne kneepjes bij te brengen, van voorspel tot méér dan de missionarispositie. Hoe langer ze samen zijn, hoe moeilijker Michael het vindt om zich aan de gemaakte afspraken te houden. Stella ontdekt ondertussen dat de ware liefde alle logica tart.

“We kijken er enorm naar uit om Helens uitzonderlijke roman naar het grote scherm te brengen,” zegt Craig Piligian, de oprichter van de Pilgrim Media Group. “‘Zoen me tot ik zwicht’ geeft ons een hoofdpersoon die we niet vaak tegenkomen in romantische komedies, en doet dit op een leuke, oprechte en menselijke manier waarmee iedereen zich mee kan identificeren.”

Klinkt veelbelovend dus! Verdere details over deze verfilming zijn er helaas nog niet, hou hiervoor de THB website in de gaten!

(Bron: Deadline)

Auteurs
Auteur: Helen Hoang

Helen Hoang las haar eerste roman toen ze dertien was en sindsdien is ze verslaafd aan romantische verhalen. Met haar debuutroman Zoen me tot ik zwicht bewees ze meteen dat ze een feelgoodauteur is om in het oog te houden. Helen woont met haar man, twee kinderen en een paar goudvissen in San Diego, Californië.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws