Zoeken
Zwaar beproefd! het vervolg op Zwaar verliefd! wordt verfilmd!
Groot nieuws op deze zonnige vrijdag: ook Zwaar beproefd!, deel twee van de trilogie rond Isa en Ruben, van Chantal van Gastel komt naar het witte doek!

Zwaar beproefd! het vervolg op Zwaar verliefd! wordt verfilmd!

Gepubliceerd op 28 juni, 2019 om 00:00, aangepast op 2 juli, 2019 om 00:00

Dit maakte Chantal zelf bekend op haar Instagramaccount. Zwaar verliefd 2 is het vervolg op Zwaar verliefd! en wordt gebaseerd op de verhaallijn van Zwaar beproefd. We moeten nog wel even geduld hebben, de film zal waarschijnlijk pas in 2021 te zien zijn. Lees hieronder het hele bericht van Chantal:

It’s happening! Isa en Ruben komen terug! Afgelopen dinsdag had ik een gesprek op de uitgeverij met producent Tom de Mol, en hoorde ik officieel dat het vervolg op Zwaar verliefd! in de maak is. De film wordt gebaseerd op de verhaallijn van Zwaar beproefd! (deel twee van mijn trilogie). En Barbara en Jim zijn weer van de partij.
Verdere details zullen nog volgen, maar hieronder kun je alvast de tekst uit het persbericht vinden.
En vertel me even: zijn jullie net zo blij als ik? Ik vind het weer net zo spannend en ongelooflijk als de eerste keer. Ooooo, zo blij! Filmfriday is back!

heart

Citaat persbericht: “De rol van de succesvolle dierenarts Isa wordt opnieuw vertolkt door Barbara Sloesen en Jim Bakkum kruipt weer in de huid van de aantrekkelijke timmerman Ruben. In Zwaar Verliefd! 2, een vervolg in de boekenserie van Chantal van Gastel, zijn Isa en Ruben dolverliefd en heel gelukkig. Totdat de perfecte man voor Isa zich aandient...
De opnames starten in het najaar van 2019 en de film wordt voorjaar 2021 in de bioscoop verwacht. De rest van de cast wordt later bekendgemaakt.”

Auteurs
Auteur: Chantal van Gastel

Chantal van Gastel is in 1980 geboren in Breda en schrijft al haar hele leven. Ze brak door bij het grote publiek met de bestseller Zwaar verliefd!, en schreef daarna nog vele succesvolle romans en verhalenbundels. Vorig jaar ging de verfilming van Zwaar verliefd! in première én onlangs werd aangekondigd dat ook het vervolg, Zwaar beproefd! wordt verfilmd. Nu verschijnt haar meest recente roman als midprice!

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws