Zoeken
Vogeleiland van Marion Pauw verschijnt 3 mei!
Eindelijk weer een thriller van Marion Pauw, en wat voor een!

Vogeleiland van Marion Pauw verschijnt 3 mei!

Gepubliceerd op 9 maart, 2021 om 00:00, aangepast op 8 april, 2021 om 00:00

3 mei komt haar nieuwe boek Vogeleiland uit, een zinderende thriller waarvan het verhaal je ongetwijfeld lang bij zal blijven. En pas op: Vogeleiland, de sinistere setting van deze thriller, bestaat echt..

 

Over Vogeleiland:

Wat is er gebeurd met Marianne? Op haar vijftiende liep ze van huis weg om nooit meer iets van zich te laten horen. Jaren later kampt haar zusje Nicole nog steeds met het trauma van haar verdwijning. Ze besluit om het verleden achter zich te laten en naar Spanje te verhuizen. Een schokkende gebeurtenis doet de hoop oplaaien dat haar zus nog leeft.

Wat Nicole niet weet is dat Marianne destijds op het onbewoonde Vogeleiland is gaan wonen met de oudere Berend. Ze leiden een idyllisch leven totdat Marianne zwanger wordt. Tijdens de bevalling raakt ze in paniek en wil ze terug naar de buitenwereld. Vanaf dat moment is ze Berends gevangene.

 

Kijk hier voor een leesfragment en quotes.

Auteurs
Auteur: Marion Pauw

Marion Pauw (1973) is schrijfster en scenariste. Ze schreef onder andere de bestsellers Daglicht, Zondaarskind en Hemelen. Voor Daglicht ontving Pauw de Gouden Strop en de IJslandse prijs voor beste vertaalde thriller. Bij Lebowski Publishers verschenen van haar hand Hotel Hartzeer, met Susan Smit, en De experimenten. Met Vogeleiland maakte ze haar comeback als thrillerauteur.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws