Zoeken
'Derksen' herovert de nummer 1-positie in De Bestseller 60
Derksen van Antoinnette Scheulderman en Michel van Egmond heeft in week 25 van 2021 de koppositie heroverd in De Bestseller 60. De Studente van Tess Gerritsen en Gary Braver komt nieuw binnen op plek #59.

'Derksen' herovert de nummer 1-positie in De Bestseller 60

Gepubliceerd op 23 juni, 2021 om 15:02, aangepast op 23 juni, 2021 om 15:30

Na twee weken op de tweede positie pakt Derksen van Antoinnette Scheulderman & Michel van Egmond deze week opnieuw de koppositie van De Bestseller 60. Het is daarmee opnieuw het bestverkochte boek van de afgelopen week.

Ook in de top tien: De heks van Limbricht van Susan Smit, die deze week één plaats daalt, naar plek #9. De heks van Limbricht is het adembenemende, waargebeurde verhaal van een vrouw die de machten trotseert die haar willen breken.

Roxane van Iperen gaat de 124e week in met 't Hooge Nest op plek #18.

Nieuw in de lijst staat De studente van Tess Gerritsen en Gary Braver. Job & Perry is deze week hekkensluiter: het klootzak-proof kookboek staat op plek #60.

Auteurs
Auteur: Tess Gerritsen

Tess Gerritsen is naast arts ook een internationale bestsellerauteur. Ze maakte eerst carrière in de geneeskunde en begon pas met schrijven tijdens haar zwangerschapsverlof. Vele succesvolle thrillers volgden, waaronder haar populaire Rizzoli & Isles-serie. Inmiddels heeft ze zich volledig op het schrijven gericht. Haar boeken worden in meer dan veertig landen uitgegeven.

Auteur: Gary Braver

Gary Braver is de auteur van meerdere veelgeprezen thrillers en mysteries. Onder zijn eigen naam, Gary Goshgarian, is hij professor Engels aan de Northeastern University in Boston.

Boeken
Tess Gerritsen en Gary Braver - De studente
Tess Gerritsen en Gary Braver

Een sexy moordmysterie van bestsellerauteur Tess Gerritsen en de veelgeprezen thrillerschrijver Gary Braver over een roekeloze affaire en gevaarlijke geheimen

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws