Zoeken
'De Raboploeg' van Maarten Kolsloot nieuw binnen op nummer 10 in De Bestseller 60, 'Derksen' voor de tweede week op rij op 1
Nu de Tour de France volop bezig is fietst De Raboploeg De Bestseller 60 binnen! Het boek van Maarten Kolsloot staat op nummer 10 in de lijst van week 26. Derksen behoudt de nummer 1-positie.

'De Raboploeg' van Maarten Kolsloot nieuw binnen op nummer 10 in De Bestseller 60, 'Derksen' voor de tweede week op rij op 1

Gepubliceerd op 30 juni, 2021 om 12:29, aangepast op 30 juni, 2021 om 18:12

De hoogste nieuwe binnenkomer in De Bestseller 60 van week 26 is De Raboploeg van Maarten Kolsloot, op nummer 10. Een boek over vergeten renners en gebroken dromen, maar ook over bekende coureurs als Michael Boogerd en Michael Rasmussen. Een geweldig boek voor tijdens de Tour de France. 

Ondertussen is Derksen voorlopig nog niet weg te slaan van de nummer 1-positie van De Bestseller 60. Voor de derde keer, en de tweede week op rij, is het boek van Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman het meest gelezen in Nederland.

Daarnaast prijken de volgende boeken van Overamstel Uitgevers in de bestsellerlijst:

De heks van Limbricht, Susan Smit #8 - Lebowski Publishers
't Hooge Nest, Roxane van Iperen #18 - Lebowski Publishers
Waar de rivierkreeften zingen - Delia Owens #49 - The House of Books

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je op de website.

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws