Zoeken
127 weken in De Bestseller 60: 't Hooge Nest van Roxane van Iperen
Woensdag, bestsellerlijstdag. In week 28 staan er weer zes werken van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60. Met als langst in de lijst: 't Hooge Nest van Roxane van Iperen.

127 weken in De Bestseller 60: 't Hooge Nest van Roxane van Iperen

Gepubliceerd op 14 juli, 2021 om 12:15, aangepast op 14 juli, 2021 om 17:12

Woensdag, bestsellerlijstdag. In week 28 staan er weer zes werken van Overamstel Uitgevers in De Bestseller 60. Met als langst in de lijst: 't Hooge Nest van Roxane van Iperen, maarliefst 127 weken op rij. 't Hooge Nest gaat over het waargebeurde verhaal van twee joodse zussen in het verzet, een onderduikvilla in 't Gooi en het onvermijdelijke verraad. In september zal Roxanes nieuwe boek Brieven aan 't Hooge Nest bij Lebowski Publishers verschijnen.

Daarnaast van Overamstel Uitgevers in de Bestseller 60 deze week:

Derksen - Michel van Egmond & Antoinnette Scheulderman, Inside #4
De heks van Limbricht - Susan Smit, Lebowski Publishers #12
Daar waar de rivierkreeften zingen - Delia Owens, The House of Books #38
Bonuskind - Saskia Noort, The House of Books #21
De Raboploeg - Maarten Kolsloot, Inside #52

Meer informatie over De Bestseller 60 vind je op deze website.

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In 2023 vierde Saskia Noort haar twintigjarig schrijverschap met het verschijnen van De nazaten, dat na de bestsellers De eetclub en Debet het sluitstuk is van dit spectaculaire drieluik.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Saskia Noort - Bonuskind
Saskia Noort

'Een verhaal dat je het liefst in één ruk uitleest. Een puike thriller.' **** De Telegraaf

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws