Zoeken
De langverwachte nieuwe roman van Anthony Doerr: 'Wolkenstad'!
September 2021 verschijnt Wolkenstad, de nieuwe roman van Anthony Doerr.

De langverwachte nieuwe roman van Anthony Doerr: 'Wolkenstad'!

Gepubliceerd op 8 september, 2021 om 11:16, aangepast op 13 september, 2021 om 17:28

Wachten op een nieuw boek van je lievelingsauteur kan lang duren. Helemaal als dat wachten langer duurt dan vijf jaar. Maar als aan dat wachten dan uiteindelijk een einde komt, wil je het liefst alles uit je handen laten vallen en maar één ding doen: lezen.

In 2015 verscheen Als je het licht niet kunt zien, een roman waarmee Anthony Doerr wereldwijd ontelbaar veel harten veroverde. Een meeslepende en hoopgevende roman met twee onvergetelijke hoofdpersonages: Marie-Laure en Werner. Zij maakten destijds ook op ons een onuitwisbare indruk; het gebeurt niet vaak dat je oprecht baalt dat een boek uit is maar bij deze titel was het absoluut het geval.

Kortom, de verwachtingen waren hooggespannen toen het manuscript van Doerrs nieuwe roman Wolkenstad bij ons in de mailbox belandde... Zonder al te veel weg te geven kunnen we alvast zeggen dat Doerr wederom een wereld heeft gecreëerd die je na het lezen van de eerste pagina niet meer wilt verlaten. Zijn taal en zijn stijl brengen het verhaal onmiddellijk tot leven, en nemen je onder andere mee naar het 15e-eeuwse Constantinopel en het huidige Idaho. En dan zijn er de vijf hoofdpersonages! Net als Marie-Laure en Werner alle vijf buitenbeentjes en dromers, die moeten worstelen om te overleven en vindingrijk moeten zijn als ze in het nauw gedrongen worden.

Ze worden verbonden door één gehavend exemplaar van een tweeduizend jaar oude Griekse tekst, een verhaal dat niet alleen troost biedt, maar ook verwondering en de meest intense menselijke verbintenis tussen deze vijf onvergetelijke personages. En dat is de ultieme kracht van goede boeken en verhalen: verbinden en verwonderen. Een kracht die ontegenzeggelijk ook in de romans van Doerr zelf schuilt.

Daarom willen we van de daken schreeuwen dat Wolkenstad deze maand verschijnt, vanaf 28 september is het (online) verkrijgbaar bij je favoriete boekwinkel.

 

Speciaal voor onze trouwe volgers hebben we een winactie. We verloten 5 vooruitexemplaren van Wolkenstad. Kans maken?
Mail naar info@thehouseofbooks.com waarom jij dit boek wil winnen.

Auteurs
Auteur: Anthony Doerr

Anthony Doerr is de bestsellerauteur van Als je het licht niet kunt zien, waarmee hij de Pulitzerprijs won. Wereldwijd zijn er bijna 10 miljoen exemplaren van het boek verkocht en het wordt door de internationale pers als meesterwerk beschouwd. Wolkenstad is zijn nieuwste roman. Anthony Doerr woont met zijn vrouw en twee zoons in Boisse, Idaho.

Boeken
Anthony Doerr - Als je het licht niet kunt zien
Anthony Doerr

Deze moderne klassieker is vanaf november als serie te zien op Netflix

Anthony Doerr - Wolkenstad
Anthony Doerr

De langverwachte nieuwe roman van de auteur die miljoenen harten veroverde met Als je het licht niet kunt zien

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws