Zoeken
Terugblik op de NS Publieksprijs!
Vorige week werd de winnaar van de NS Publieksprijs bekend gemaakt! Bonuskind van Saskia Noort was een van de genomineerde. We blikken terug op de NS Publieksprijs. 

Terugblik op de NS Publieksprijs!

Gepubliceerd op 25 november, 2021 om 11:59, aangepast op 25 november, 2021 om 15:21

Vorige week was de uitreiking van de NS Publieksprijs 2021! Helaas, Bonuskind van Saskia Noort heeft niet gewonnen, maar we zijn alsnog trots dat deze titel werd genomineerd! Als bestverkochte thriller 2020 en als Gouden Strop genomineerde verdiende Bonuskind een kans om de NS Publieksprijs te winnen! We willen iedereen bedanken voor het stemmen.

Op 18 november was Saskia Noort te gast bij M, waar ze verrast werd door een muzikale video van haar kinderen. Heb je de aflevering gemist? Klik dan de onderstaande link om de aflevering te bekijken! 

https://tvblik.nl/m-/18-november-2021 

Auteurs
Auteur: Saskia Noort

Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden 3,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk werd in vijftien talen vertaald en werd bewerkt voor televisie, film en theater. Van haar achtste thriller Bonuskind werden ruim 200.000 exemplaren verkocht en het was tevens het bestverkochte spannende boek van 2020. In feburari 2024 zijn de Engelse wereldrechten van Bonuskind verkocht aan Amazon Crossing.

Boeken
Saskia Noort - Bonuskind
Saskia Noort

'Een verhaal dat je het liefst in één ruk uitleest. Een puike thriller.' **** De Telegraaf

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws