Zoeken
'De minister' van Hans Faber is genomineerd voor de ThrillZone Awards 2021!
De bloedstollende thriller De minister van Hans Faber is genomineerd voor de categorie 'Beste Nederlandstalige Thriller' van de ThrillZone Awards 2021. Lees hieronder hoe je kunt stemmen! 

'De minister' van Hans Faber is genomineerd voor de ThrillZone Awards 2021!

Gepubliceerd op 14 december, 2021 om 10:02, aangepast op 14 december, 2021 om 11:57

De minister is het ijzersterke vervolg op De Rus, het eerste deel van de Van Zandt-serie. De minister stond al op de longlist voor de ThrillZone Award voor 'Beste Nederlandstalige Thriller', maar nu het boek ook op de shortlist staat heeft het een kans om de award binnen te slepen! Je kunt vanaf nu stemmen door te klikken op deze link: STEM! Stemmen kan tot 24 december! 

Over De minister:
De jonge politicus Jan de Reuver is voor de duvel niet bang. Als een collega hem vraagt te bemiddelen bij de bezetting van een varkensstal in Markelose Broek aarzelt hij geen moment en gaat hij met een delegatie van Meat is Murder in gesprek. Na zijn daadkrachtige optreden wordt de stal ontruimd en worden de activisten opgepakt. De media zijn lyrisch over zijn optreden en zijn carrière raakt verder in de lift.
Vince van Zandt heeft niks op met activisten, maar raakt geïnteresseerd als het lichaam van een jonge activiste wordt gevonden. Zeker als ze door geweld om het leven gekomen lijkt...

Auteurs
Auteur: Hans Faber

Hans Faber was journalist voor onder meer de Volkskrant en Het Financieele Dagblad. Voor de Volkskrant schreef hij vaak over het schemergebied tussen onder- en bovenwereld en was hij twee keer genomineerd voor Het Gouden Pennetje, de prijs voor talentvolle journalisten. Hij is tegenwoordig copywriter en eigenaar van een communicatiebureau. Geïnspireerd door schrijvers als Stieg Larsson en Tom Wolfe schreef hij De Rus en De minister, en zijn meest recente thriller De zondaar.

Boeken
Hans Faber - De minister
Hans Faber

IJzersterk tweede deel in de Van Zandt serie

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws