Zoeken
De Agatha Christie 2022 Reading Challenge!
Dit jaar doen we weer mee met de officiële Agatha Christie Reading Challenge!

De Agatha Christie 2022 Reading Challenge!

Gepubliceerd op 13 januari, 2022 om 13:50, aangepast op 13 januari, 2022 om 14:47

Je krijgt de volledige lijst in een keer, waarbij elke maand is gekoppeld aan een bepaald thema. Je krijgt van ons boekensuggesties die aan dat thema gekoppeld staan, maar uiteraard ben je helemaal vrij om te lezen wat je zelf wilt. Omdat je de lijst in een keer krijgt heb je alle vrijheid om het zelf in te vullen en je kunt ook de snelheid en volgorde zelf bepalen.

Hopelijk inspireert de challenge je om in de spannende boeken van Agatha Christie te duiken! We vinden het leuk om te zien dat jullie meedoen, dus deel vooral je leeservaringen door deze hashtags te gebruiken: #LeesChristie2022 & #ReadChristie2022


 

"t"

 

Auteurs
Auteur: Agatha Christie

Agatha Christie schreef 80 detectives, ruim 200 korte verhalen, 19 toneelstukken en 6 romans als Mary Westmacott. In Nederland zijn naar schatting bijna 20 miljoen boeken verkocht van Christie, en met ruim 3,2 miljard verkochte exemplaren wereldwijd is ze de bestverkopende auteur aller tijden.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws