Zoeken
THB in de pers
Het is weer woensdag en dat betekent THB in de pers! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de pers

Gepubliceerd op 26 januari, 2022 om 10:27, aangepast op 26 januari, 2022 om 10:29

De thriller De minister van Hans Faber kreeg deze week twee positieve recensies! Leeskost had het volgende te zeggen over dit boek: ‘Niets is wat het lijkt in deze actuele thriller. Faber weet de spanning goed op te bouwen door Vince van Zandt stukje bij beetje zaken te laten onthullen die het daglicht niet kunnen verdragen.’ Coole suggesties, die ook een recensie van De minister schreef, gaf het boek een score van 7. 

Ook moeten we even aandacht besteden aan de verfilming van het boek Ik wist het van Chantal van Gastel! Je kunt deze romantische speelfilm vanaf 17 februari in de bioscoop zien. Kijk hier de trailer: 


 

Auteurs
Auteur: Hans Faber

Hans Faber was journalist voor onder meer de Volkskrant en Het Financieele Dagblad. Voor de Volkskrant schreef hij vaak over het schemergebied tussen onder- en bovenwereld en was hij twee keer genomineerd voor Het Gouden Pennetje, de prijs voor talentvolle journalisten. Hij is tegenwoordig copywriter en eigenaar van een communicatiebureau. Geïnspireerd door schrijvers als Stieg Larsson en Tom Wolfe schreef hij De Rus en De minister, en zijn meest recente thriller De zondaar.

Auteur: Chantal van Gastel

Chantal van Gastel is in 1980 geboren in Breda en schrijft al haar hele leven. Ze brak door bij het grote publiek met de bestseller Zwaar verliefd!, en schreef daarna nog vele succesvolle romans en verhalenbundels. Vorig jaar ging de verfilming van Zwaar verliefd! in première én onlangs werd aangekondigd dat ook het vervolg, Zwaar beproefd! wordt verfilmd. Nu verschijnt haar meest recente roman als midprice!

Boeken
Hans Faber - De minister
Hans Faber

IJzersterk tweede deel in de Van Zandt serie

Chantal van Gastel - Ik wist het
Chantal van Gastel

Hoe kan Mia ervoor zorgen dat de man van haar dromen ook de man van haar leven wordt? Een betoverend verhaal over liefde, vriendschap en geloven in jezelf.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws