Zoeken
'Death on the Nile' nu in de bioscoop!
Deze week is de verfilming van het wereldberoemde mysterie Moord op de Nijl van Agatha Christie op het witte doek verschenen!

'Death on the Nile' nu in de bioscoop!

Gepubliceerd op 10 februari, 2022 om 17:44, aangepast op 11 februari, 2022 om 12:20

Death on the Nile wordt verwacht tussen de 11 en 17 miljoen dollar in het openingsweekend op te leveren. Bekijk hier de trailer.

Wil jij tickets winnen voor deze spannende film? 
Op onze Instagrampagina houden wij een winactie!
Klik hier om te lezen hoe je meedoet

Over Moord op de Nijl:

De geliefde detective Hercule Poirot onderneemt een reis naar Egypte in een van Agatha Christie's meest bekende mysteries.
De rust van een cruise op de Nijl wordt wreed verstoord door de ontdekking dat Linnet Ridgeway is omgebracht met een schot door haar hoofd. Ze was jong, stijlvol en knap. Een dame die alles had... totdat ze omkwam.
Hercule Poirot herinnert zich de uitroep van een passagier: 'Ik zou mijn pistool wel tegen haar hoofd willen zetten en de trekker willen halen.' Maar op de Nijl is niets wat het lijkt.

Auteurs
Auteur: Agatha Christie

Agatha Christie schreef 80 detectives, ruim 200 korte verhalen, 19 toneelstukken en 6 romans als Mary Westmacott. In Nederland zijn naar schatting bijna 20 miljoen boeken verkocht van Christie, en met ruim 3,2 miljard verkochte exemplaren wereldwijd is ze de bestverkopende auteur aller tijden.

Boeken
Agatha Christie - Moord op de Nijl
Agatha Christie

Nieuwe Hollywood-verfilming na succes Moord in de Oriënt-Expres

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws