Zoeken
In het zonnetje: 'Daar waar de rivierkreeften zingen'
In het zonnetje: Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens staat al voor de 35e week in de Bestseller 60 lijst en klimt iedere week weer een beetje hoger! Deze week staat deze prachtige roman op plek 8.

In het zonnetje: 'Daar waar de rivierkreeften zingen'

Gepubliceerd op 28 februari, 2022 om 16:46

De internationale bestseller, waarvan wereldwijd meer dan twaalf miljoen exemplaren zijn verkocht, stond voor het eerst in de Bestsellerlijst in maart 2020 en er komt binnenkort alweer een 19e druk aan.
Daarbij staat het nieuws rondom Daar waar de rivierkreeften zingen niet stil, want in juni wordt een verfilming verwacht! Een goed moment om dit boek nog eens uit te lichten.

'Ontwapenend en magisch. Zelden leef je zo mee met een hoofdpersoon als Kya.'
Marion Pauw
'Gruwelijk mooi.' NY Times Book Review
'Adembenemend.' The Times
'Indrukwekkend debuut.' People

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws