Zoeken
THB in de media
Het is weer woensdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de media

Gepubliceerd op 23 maart, 2022 om 15:00, aangepast op 22 maart, 2022 om 14:44

Thebooksofwonder op Instagram heeft een leuke recensie van Ademloos van Amy McCulloch gepost: 'De hele klim in het verhaal is beeldend en gedetailleerd omschreven, alsof je zelf op deze berg aanwezig bent. Verder is de schrijfstijl prettig om te lezen. De hoofdstukken zijn niet te lang waardoor het verhaal vlot doorleest. Daarnaast is het plot uitstekend opgebouwd en de auteur probeert je steeds op het verkeerde been te zetten over wie mogelijk de dader zou zijn.'

In de boekenkast heeft een leuke prijsvraag waarbij je De Apollomoorden van Chris Hadfield kan winnen. Meedoen kan t/m 31 maart en ze zoeken het antwoord op de vraag: 'Chris Austin Hadfield (Sarnia, 29 augustus 1959) is een voormalig Canadees ruimtevaarder. Hij was de eerste Canadees die een ruimtewandeling maakte. Hadfield maakte deel uit van NASA Astronaut Group 14. Deze groep van 24 ruimtevaarders begon hun training in 1992. Wat was de bijnaam van deze groep?' Meer informatie over deze groep en het formulier om je antwoord in te zenden vind je hier!

Auteurs
Auteur: Chris Hadfield

Chris Hadfield is naast de eerste Canadees die een ruimtewandeling maakte en een van de meest ervaren astronauten ter wereld ook een New York Times-bestsellerauteur. Van zijn boeken zijn wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht. De Apollomoorden is zijn eerste thriller.

Auteur: Amy McCulloch

Amy McCulloch groeide op in Canada, maar woont tegenwoordig in Londen. Ze is de auteur van acht kinder- en youngadultboeken, waaronder een aantal internationale bestsellers. Middernacht is na Ademloos haar tweede thriller voor volwassenen. Naast schrijven is bergbeklimmen haar grote passie. In september 2019 werd ze de jongste Canadese vrouw die de Manaslu in Nepal beklom, met ruim 8000 hoogtemeters de zeven na hoogste berg ter wereld.

Boeken
Chris Hadfield - De Apollomoorden
Chris Hadfield

Drie astronauten in een klein ruimteschip, honderdduizenden kilometers van huis, honderdduizenden kilometers verwijderd van hulp...

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws