Zoeken
De nieuwe trailer van de verfilming van 'Daar waar de rivierkreeften zingen'!
Vandaag staat de nieuwe trailer van de verfilming van 'Daar waar de rivierkreeften zingen' online!

De nieuwe trailer van de verfilming van 'Daar waar de rivierkreeften zingen'!

Gepubliceerd op 18 mei, 2022 om 10:54, aangepast op 29 augustus, 2023 om 14:08

Where the Crawdads Sing zal 22 juli in premiere gaan. Bekijk de trailer hieronder.

Over Daar waar de rivierkreeften zingen:
Kya Clark is in haar eentje opgegroied in het moeras van Barkley Cove in North Carolina, afgesloten van de bewoonde wereld. Om zichzelf te onderhouden ruilt ze vis, en groenten uit haar moestuin voor andere levensmiddelen. Ze voelt zich er thuis, beschouwt de natuur als haar leerschool. Maar als ze in aanraking komt met twee jongemannen uit de stad ontdekt ze dat er ook een andere wereld is. Waneer een van hen dood wordt gevonden, valt de verdenking onmiddellijk op Kya.

Een tijdje geleden verscheen in de Vanity Fair een mooi artikel over het proces van de verfilming. Lees hier een samenvatting in het Nederlands op onze website.

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws