Zoeken
Nederlands Thrillerfestival - Scoor thriller 'Cultus' een week eerder!
Zondag 30 november is het Nederlands Thrillerfestival in Zoetermeer. En daar kan jij de nieuwste thriller van Camilla Läckberg en Henrik Fexeus al scoren!

Nederlands Thrillerfestival - Scoor thriller 'Cultus' een week eerder!

Gepubliceerd op 27 oktober, 2022 om 13:20, aangepast op 27 oktober, 2022 om 16:24

Ieder jaar vindt het Nederlands Thrillerfestival plaats in Zoetermeer, met vele activiteiten, workshops en voorstellingen die allemaal in het teken staan van het spannende boek.
Er zal een grote boekenmarkt zijn om over te struinen en er zullen awards worden uitgereikt. 
Zo is Box Van Camilla Läckberg en Henrik Fexeus genomineerd voor de Zilveren Vleermuis en is Een laatste uitweg van S. A. Cosby genomineerd voor de Bronzen Vleermuis!

En dat is nog niet alles. Op de boekenmarkt wacht jullie een verrassing: Cultus, de nieuwste thriller van Camilla Läckberg en Henrik Fexeus en het vervolg op Box, zal op de boekenmarkt al een week eerder te koop zijn dan hij in de winkels ligt! Genoeg redenen om te gaan dus!

Ga hier naar de officiële website van het Nederlands Thrillerfestival.

Auteurs
Auteur: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 35 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Haar nieuwste boek, Nachtspel, vormt een tweeluik samen met Vrouwen zonder genade.

Auteur: Henrik Fexeus

Henrik Fexeus is een bekende Zweedse mentalist, auteur en tv-presentator. Van zijn boeken zijn inmiddels meer dan een miljoen exemplaren verkocht en ze worden vertaald in 30 landen. In 2017 debuteerde hij als fictie-auteur met zijn youngadultroman The Lost, het eerste deel van een trilogie.

Boeken
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus - Cultus
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Deel twee in deze razend spannende en goed ontvangen serie!

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws