Zoeken
THB in de media
Het is weer woensdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de media

Gepubliceerd op 17 november, 2022 om 10:02

Op leestafel.info stond een recensie van De boekhandelaar van Dachau van Shari J. Ryan: 'Je [leest] over een stuk geschiedenis dat nooit vergeten mag worden.' 

In de NRC stond Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens in de column 'Iedereen leest': 'Lezen en herlezen is nog te weinig om de zeggingskracht, compositie én poëzie van Daar waar de rivierkreeften zingen van de Amerikaanse Delia Owens te achterhalen.'

 

Auteurs
Auteur: Shari J. Ryan

Shari J. Ryan is een USA Today-bestsellerauteur. Ze heeft twee voorouders die de holocaust overleefden en als eerbetoon aan hen heeft ze zich toegelegd op het schrijven van historische romans. Shari woont in New England met haar man, twee zoons en een pittige Australian Shepard.

Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Boeken
Shari J. Ryan - De boekhandelaar van Dachau
Shari J. Ryan

Prachtige historische roman over een boekhandel die familiegeheimen herbergt

Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Hardback editie van deze prachtige #1 bestseller

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws