Zoeken
THB in de media
Het is weer woensdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de media

Gepubliceerd op 30 november, 2022 om 15:00, aangepast op 29 november, 2022 om 13:34

Cultus van Camilla Läckberg en Henrik Fexeus werd een aantal keer uitvoerig besproken in de media! 
Zo stonden er in Het Parool en in De Telegraaf twee uitgebreide interviews met de auteurs. 'Läckberg: “Alle trucs die Vincent uitvoert op het podium zijn van Henrik. Maar ik vind het dan weer heerlijk om in Vincents hoofd te gaan zitten en zijn uitleg uit te werken, als hij patronen heeft ontdekt en zijn best moet doen om die aan het politieteam over te brengen.”'
Verder stond er in Het Nieuwsblad een mooie recensie: 'Cultus, waarin een sekte een belangrijke rol speelt, mixt intelligente psychologie met intrigerende puzzels die fans van Dan Brown zeker zullen kunnen waarderen. Laat de omvang je niet afschrikken, er komen immers lange winteravonden aan.'
En als klap op de vuurpijl stond er nóg een recensie op Thrillers en zo: 'Zeker even goed als Box.' 

Ook Mevrouw March van Virginia Feito kon rekenen op een goede recensie deze week, op Leestafel.info: 'Een indringende psychologische roman met een goede spanningsboog, waardoor het bijna een thriller wordt.'

 

Klik hieronder om meer over deze boeken te weten te komen.

Auteurs
Auteur: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 35 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Haar nieuwste boek, Nachtspel, vormt een tweeluik samen met Vrouwen zonder genade.

Auteur: Henrik Fexeus

Henrik Fexeus is een bekende Zweedse mentalist, auteur en tv-presentator. Van zijn boeken zijn inmiddels meer dan een miljoen exemplaren verkocht en ze worden vertaald in 30 landen. In 2017 debuteerde hij als fictie-auteur met zijn youngadultroman The Lost, het eerste deel van een trilogie.

Auteur: Virginia Feito

Virginia Feito werd geboren in Spanje, en groeide op in Madrid en Parijs. Later studeerde ze Engels en drama aan de Queen Mary University in Londen. Nu woont ze terug in Madrid, waar ze Engelse fictie schrijft.

Boeken
Virginia Feito - Mevrouw March
Virginia Feito

Een briljante, filmische roman vol onderhuidse spanning

Camilla Läckberg & Henrik Fexeus - Cultus
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Deel twee in deze razend spannende en goed ontvangen serie!

Camilla Läckberg & Henrik Fexeus - Box
Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Fjällbacka-fans opgelet: Läckberg en Fexeus introduceren een nieuw speurdersduo

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws