Zoeken
Agatha Christie's 'De versierde bezemsteel' wordt verfilmd
Na Murder on the Orient Express en Death on the Nile krijgt Kenneth Branagh‘s Hercule Poirot een derde film, gebaseerd op De versierde bezemsteel van Agatha Christie.

Agatha Christie's 'De versierde bezemsteel' wordt verfilmd

Gepubliceerd op 2 januari, 2023 om 15:59, aangepast op 26 januari, 2023 om 10:03

De versierde bezemsteel van Agatha Christie zal worden verfilmd als The Haunting in Venice en zal in september dit jaar verschijnen. 
De film speelt zich af in een griezelig, na-oorlogs Venetië op Halloween, en is een angstaanjagend mysterie met de terugkeer van de gevierde speurneus Hercule Poirot. Nu met pensioen en levend in zelfopgelegde ballingschap in ‘s werelds meest glamoureuze stad, woont Poirot met tegenzin een séance bij in een vervallen, spookachtig palazzo. Wanneer een van de gasten wordt vermoord, wordt de detective in een sinistere wereld van schaduwen en geheimen geduwd.

Kenneth Branagh zal weer in de hoofdrol van Poirot te zien zijn, net als in de verfilmingen van Moord op de Nijl en Moord in de Orient-Expres, en is daarnaast ook de regisseur van de film. Andere grote namen die te zien zullen zijn in de hoofdrollen zijn Tina Fey, Jamie Dornan, Michelle Yeoh en Kyle Allen.

Aldus Branagh: 'Dit is een geweldige ontwikkeling in zowel het personage van Hercule Poiroit als de Agatha Christie franchise. Het is gebaseerd op een complex, weinig bekend mysterie dat zich afspeelt op Halloween in een betoverend mooie stad. Dit maakt het een geweldige kans voor ons, als filmmakers, en we kunnen niet wachten om ons trouwe publiek de stuipen op het lijf te jagen!'

Klik hieronder om meer over deze boeken te weten te komen.

Auteurs
Auteur: Agatha Christie

Agatha Christie schreef 80 detectives, ruim 200 korte verhalen, 19 toneelstukken en 6 romans als Mary Westmacott. In Nederland zijn naar schatting bijna 20 miljoen boeken verkocht van Christie, en met ruim 3,2 miljard verkochte exemplaren wereldwijd is ze de bestverkopende auteur aller tijden.

Boeken
Agatha Christie - De versierde bezemsteel
Agatha Christie

Agatha Christie - Moord op de Nijl
Agatha Christie

Nieuwe Hollywood-verfilming na succes Moord in de Oriënt-Expres

Agatha Christie - Moord in de Orient-Expres
Agatha Christie

Er is een moord op de Oriënt-Expres gepleegd en alleen Hercule Poirot kan de dader ontmaskeren.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws