Zoeken
'Als je het licht niet kunt zien' van Anthony Doerr wordt verfilmd als Netflix-serie
Anthony Doerr's prachtige roman Als je het licht niet kunt zien wordt verfilmd als serie op Netflix en zal waarschijnlijk dit jaar verschijnen!

'Als je het licht niet kunt zien' van Anthony Doerr wordt verfilmd als Netflix-serie

Gepubliceerd op 19 januari, 2023 om 11:47, aangepast op 26 januari, 2023 om 10:03

De meeslepende oorlogsroman van Anthony Doerr, Als je het licht niet kunt zien, wordt op het moment verfilmd in samenwerking met Netflix. De serie All the light we cannot see zal waarschijnlijk ergens in 2023 verschijnen.
De dramaserie zal waarschijnlijk uit één seizoen van vier afleveringen bestaan. Een aantal acteurs zijn inmiddels al onthuld: Aria Mia Loberti zal de rol van de oudere Marie-Laure spelen en Nell Sutton speelt haar jongere versie. Mark Ruffalo speelt de rol van Marie-Laures vader. Verder zullen ook Hugh Laurie en Louis Hofmann in de serie te zien zijn.

Kijk hieronder om meer over dit boek te weten te komen.

Auteurs
Auteur: Anthony Doerr

Anthony Doerr is de bestsellerauteur van Als je het licht niet kunt zien, waarmee hij de Pulitzerprijs won. Wereldwijd zijn er bijna 10 miljoen exemplaren van het boek verkocht en het wordt door de internationale pers als meesterwerk beschouwd. Wolkenstad is zijn nieuwste roman. Anthony Doerr woont met zijn vrouw en twee zoons in Boisse, Idaho.

Boeken
Anthony Doerr - Als je het licht niet kunt zien
Anthony Doerr

Deze moderne klassieker is vanaf november als serie te zien op Netflix

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws