Zoeken
Hans Faber was te gast bij het ochtendprogramma 'Koffietijd'
De zondaar krijgt alle lof die het verdient!

Hans Faber was te gast bij het ochtendprogramma 'Koffietijd'

Gepubliceerd op 23 januari, 2023 om 14:22, aangepast op 30 januari, 2023 om 11:57

Auteur Hans Faber was te gast bij Loretta Schrijver van het ochtendprogramma Koffietijd en zij was laaiend enthousiast over De zondaar:

'De zondaar krijgt van mij (ik weet niet of ik namens heel Koffietijd kan spreken, maar ik denk dat ik namens een heleboel mensen ga spreken) hebben we 6 sterren? Bestaat dat ook?
Vijf is de maximale score, het krijgt vijf sterren! Sjezus, [Hans], wat heb jij een goed boek geschreven. Ik ben geen thrillerlezer, maar dit komt zo ongelofelijk dichtbij, het is zo’n journalistiek goed doorwrocht verhaal.
Ik heb al aan vier mensen beloofd dat ze het van me gaan krijgen. Het is een prachtboek.’

 

Kijk het hele fragment met Hans Faber op rtlxl.nl

 

Klik hieronder op de link om meer over dit boek te lezen.

Auteurs
Auteur: Hans Faber

Hans Faber was journalist voor onder meer de Volkskrant en Het Financieele Dagblad. Voor de Volkskrant schreef hij vaak over het schemergebied tussen onder- en bovenwereld en was hij twee keer genomineerd voor Het Gouden Pennetje, de prijs voor talentvolle journalisten. Hij is tegenwoordig copywriter en eigenaar van een communicatiebureau. Geïnspireerd door schrijvers als Stieg Larsson en Tom Wolfe schreef hij De Rus en De minister, en zijn meest recente thriller De zondaar.

Boeken
Hans Faber - De zondaar
Hans Faber

Een reeks moorden houdt Urk in de greep. Kan Vince de moordenaar ontmaskeren?

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws