Zoeken
'Daar waar de rivierkreeften zingen' van debutant Delia Owens is het bestverkochte en meest uitgeleende boek van 2022
Daar waar de rivierkreeften zingen, het debuut van Delia Owens, was in 2022 het bestverkochte en meest uitgeleende boek van Nederland, dat heeft CPNB-directeur Eveline Aendekerk vanmiddag tijdens de nieuwjaarsreceptie van Stichting CPNB bekendgemaakt.

'Daar waar de rivierkreeften zingen' van debutant Delia Owens is het bestverkochte en meest uitgeleende boek van 2022

Gepubliceerd op 27 januari, 2023 om 08:18, aangepast op 27 januari, 2023 om 08:21

Het bestverkochte oorspronkelijk Nederlandstalige boek van vorig jaar is De Tijdmachine van Rutger Vink & Thomas van Grinsven. Dat boek komt op de vierde plek in de CPNB Top 100 bestverkochte boeken van 2022 en is tevens het hoogst genoteerde kinderboek.

De top 3 van de CPNB Top 100 bestverkochte boeken 2022

 

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws