Zoeken
Verwacht: 'Love on the Brain' van Ali Hazelwood
Yes, de nieuwe roman van onze favoriete steamy boeken-auteur Ali Hazelwood (de bestsellerauteur van De liefdeshypothese) komt eraan!  

Verwacht: 'Love on the Brain' van Ali Hazelwood

Gepubliceerd op 2 februari, 2023 om 11:24, aangepast op 2 februari, 2023 om 12:32

De Nederlandse editie van Love on the Brain ligt vanaf half april in de boekenwinkels en wij kunnen niet wachten tot jullie deze kunnen lezen.⁠

Over Love on the brain:⁠
In de door mannen gedomineerde wereld van neuro-engineering is het levensmotto van Bee Königswasser duidelijk: wat zou Marie Curie doen? Als NASA haar de leiding zou geven over een droomproject zou Marie zonder aarzeling accepteren. Duh. Maar de koningin van de moderne natuurkunde hoefde nooit samen te werken met Levi Ward. Zijn gevoelens voor Bee zijn duidelijk: aartsvijanden werken het best elk in hun eigen Galaxy, far, far away. Nu ontbreekt haar apparatuur, negeert het personeel haar en is haar droomproject naar de maan. Het enige wat nog telt is: wat gaat Bee Königswasser doen?⁠
Vertaald door Marjet Schumacher.⁠

Auteurs
Auteur: Ali Hazelwood

Ali Hazelwood komt oorspronkelijk uit Italië en woonde in Duitsland en Japan voordat ze naar de VS verhuisde om te promoveren in de neurowetenschappen. Ze is onlangs professor geworden, wat ze zelf amper kan geloven. Als Hazelwood niet aan het werk is, houdt ze van hardlopen, haken en sciencefictionfilms kijken met haar twee katten en haar echtgenoot.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws