Zoeken
THB in de media
Het is weer vrijdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de media

Gepubliceerd op 10 februari, 2023 om 16:00, aangepast op 9 februari, 2023 om 11:09

Deze week was natuurlijk De zondaar, de nieuwste thriller van auteur Hans Faber, volop in de media te vinden! In De Noordoostpolder stond een mooi interview met Hans Faber, waarin hij vertelt over zijn onderzoek op Urk. 
Ook was de  thriller te vinden in een recensie van De Volkskrant, die meldde dat De zondaar 'tot het einde toe spannend' blijft. 

Luister naar mij van Tess Gerritsen, de laatste thriller in de populaire Rizzoli & Isles-serie, kreeg een mooie recensie van uitgeverij Conserve: 'een verrassend slot van deze zeer leesbare thriller'. Pas wel op bij het lezen van deze recensie, want het einde wordt al verklapt!

Auteurs
Auteur: Hans Faber

Hans Faber was journalist voor onder meer de Volkskrant en Het Financieele Dagblad. Voor de Volkskrant schreef hij vaak over het schemergebied tussen onder- en bovenwereld en was hij twee keer genomineerd voor Het Gouden Pennetje, de prijs voor talentvolle journalisten. Hij is tegenwoordig copywriter en eigenaar van een communicatiebureau. Geïnspireerd door schrijvers als Stieg Larsson en Tom Wolfe schreef hij De Rus en De minister, en zijn meest recente thriller De zondaar.

Auteur: Tess Gerritsen

Tess Gerritsen is naast arts ook een internationale bestsellerauteur. Ze maakte eerst carrière in de geneeskunde en begon pas met schrijven tijdens haar zwangerschapsverlof. Vele succesvolle thrillers volgden, waaronder haar populaire Rizzoli & Isles-serie. Inmiddels heeft ze zich volledig op het schrijven gericht. Haar boeken worden in meer dan veertig landen uitgegeven.

Boeken
Hans Faber - De zondaar
Hans Faber

Een reeks moorden houdt Urk in de greep. Kan Vince de moordenaar ontmaskeren?

Tess Gerritsen - Luister naar mij
Tess Gerritsen

Eindelijk weer een nieuw deel in de spannende Rizzoli & Isles-serie

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws