Zoeken
THB in de media
Het is weer vrijdag en dat betekent THB in de media! We bespreken alle leuke nieuwtjes van afgelopen week rondom THB en onze boeken.

THB in de media

Gepubliceerd op 3 maart, 2023 om 16:00, aangepast op 2 maart, 2023 om 15:17

Deze week verscheen een recensie over De boekhandelaar van Dachau van Shari J. Ryan in Connie's Boekenblog. De prachtige historische roman over een boekhandel die familiegeheimen herbergt, krijgt vier sterren van de recensent: 'Heden en verleden lopen mooi in elkaar over in dit boek en het toont hoe het verleden nog steeds van invloed is op wat er nu gebeurt.'

Daarnaast geeft Plus Magazine, naar aanleiding van de Boekenweek, 100 boeken weg. Via de winactie kun je een exemplaar van De zondaar van Hans Faber of De troostbibliotheek van Sara Nisha Adams winnen! Lees hier verder hoe je kunt winnen. 

Auteurs
Auteur: Shari J. Ryan

Shari J. Ryan is een USA Today-bestsellerauteur. Ze heeft twee voorouders die de holocaust overleefden en als eerbetoon aan hen heeft ze zich toegelegd op het schrijven van historische romans. Shari woont in New England met haar man, twee zoons en een pittige Australian Shepard.

Auteur: Hans Faber

Hans Faber was journalist voor onder meer de Volkskrant en Het Financieele Dagblad. Voor de Volkskrant schreef hij vaak over het schemergebied tussen onder- en bovenwereld en was hij twee keer genomineerd voor Het Gouden Pennetje, de prijs voor talentvolle journalisten. Hij is tegenwoordig copywriter en eigenaar van een communicatiebureau. Geïnspireerd door schrijvers als Stieg Larsson en Tom Wolfe schreef hij De Rus en De minister, en zijn meest recente thriller De zondaar.

Auteur: Sara Nisha Adams

Sara Nisha Adams is een auteur van Indiase en Britse afkomst. Wanneer ze niet aan het schrijven is, werkt ze als acquirerend redacteur bij Penguin Random House. Sara woont in Noord-Londen met haar partner en haar kat.

Boeken
Shari J. Ryan - De boekhandelaar van Dachau
Shari J. Ryan

Prachtige historische roman over een boekhandel die familiegeheimen herbergt

Hans Faber - De zondaar
Hans Faber

Een reeks moorden houdt Urk in de greep. Kan Vince de moordenaar ontmaskeren?

Sara Nisha Adams - De troostbibliotheek
Sara Nisha Adams

Een hartverwarmende roman over hoe boeken een onwaarschijnlijke vriendschap creëren tussen twee heel verschillende mensen in een Londense buitenwijk.

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws