Zoeken
Hardback editie 'Daar waar de rivierkreeften zingen'
In aanloop naar de Boekenweek is een mooie hardback editie van deze prachtige #1 bestseller verschenen. Welke editie heb jij? 

Hardback editie 'Daar waar de rivierkreeften zingen'

Gepubliceerd op 9 maart, 2023 om 12:00, aangepast op 9 maart, 2023 om 10:38

Afgelopen week verscheen de hardback editie van Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens. Heb jij deze gele editie al toegevoegd aan je collectie?

Dit prachtige boek is een ode aan de natuur, en tegelijkertijd een indrukwekkend coming-of-age verhaal gemengd met een meeslepend mysterie. Daar waar de rivierkreeften zingen was het meest gelezen boek in 2022 in Nederland en in de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht.

Daar waar de rivierkreeften zingen werd daarnaast verfilmd en verscheen vorig jaar juni op het witte doek. De film stond wekenlang in de top 10 van Netflix en is via deze streamingdienst nog steeds te zien. Daisy Edgar-Jones speelt de hoofdrol in Where the Crawdads Sing en de film is geproduceerd door Reese Witherspoon.

Klik hieronder op de links om meer te weten te komen over het boek.

 

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws