Zoeken
THB in de Bestseller 60
Weer staat The House of Books in de Bestseller 60-lijst. Met dit keer ook de nieuwe thriller Koekoeksjong!

THB in de Bestseller 60

Gepubliceerd op 9 maart, 2023 om 12:36, aangepast op 9 maart, 2023 om 10:36

Deze week vinden we op nummer 4 de nieuwe thriller van Camilla Läckberg Koekoeksjong. Dit boek is het twaalfde deel in de Fjällbacka-serie.

Op nummer 6 staat Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens en op nummer 22 staat de filmeditie. Dit prachtige boek is een ode aan de natuur, en tegelijkertijd een indrukwekkend coming-of-age verhaal gemengd met een meeslepend mysterie.


Klik hieronder op de links om te lezen waar deze boeken over gaan.

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 35 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Haar nieuwste boek, Nachtspel, vormt een tweeluik samen met Vrouwen zonder genade.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws