Zoeken
THB in de Bestseller 60
Weer staat The House of Books in de Bestseller 60-lijst.

THB in de Bestseller 60

Gepubliceerd op 16 maart, 2023 om 10:00, aangepast op 16 maart, 2023 om 09:29

De hoogste THB-notering deze week is wederom voor Koekoeksjong van bestsellerauteur Camilla Läckberg. Het nieuwste deel in de Fjällbacka-reeks vinden we deze week op plek #7.

Ook nog steeds in de top 10 te vinden is Daar waar de rivierkreeften zingen van Delia Owens, dat inmiddels bijna 100 weken onafgebroken in De Bestseller 60 te vinden is, bekroond werd als meest gelezen boek van 2022 en sinds vorige week ook in een gebonden editie beschikbaar is. Deze week staan de filmeditie en de roze editie in de lijst op plek #8 en op plek #32.

Klik hieronder op de links om te lezen waar deze boeken over gaan.

Auteurs
Auteur: Delia Owens

Delia Owens schreef eerder over haar leven als wildlife biologe in Afrika en maakte documentaires voor National Geographic. Daar waar de rivierkreeften zingen is haar romandebuut. In de VS zijn inmiddels meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht en staat het boek al drie jaar in de bestsellerlijst van de New York Times. De vertaalrechten zijn aan 49 landen verkocht.

Auteur: Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 35 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Haar nieuwste boek, Nachtspel, vormt een tweeluik samen met Vrouwen zonder genade.

Boeken
Delia Owens - Daar waar de rivierkreeften zingen
Delia Owens

Gebonden editie van deze prachtige #1 bestseller

Camilla Läckberg - Koekoeksjong
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg is terug in Fjällbacka!

The House of Books nieuwsbrief
Meer weten over de boeken, auteurs, het laatste nieuws en leuke winacties van The House of Books? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws